Zde je většinou audio (podcasty) a video.

Pokud člověk věří konspiračním teoriím, a vidí příčinné souvislosti mezi vším, tak se to podobá schizofrenii; ale pokud člověk popírá, že svět je složitější, než jak mu to main­stream servíruje, a jednou šablonou interpretuje všechno, tak se to podobá demenci.
Oba extrémy jsou škodlivé.

Kamílkova ničím nepodložená hláška

Partner:  

Markéta Šichtařová

Video „Společnost se polarizuje, agresivita stoupá. Je to řízený proces! Víme kým, a také proč!“ o principech současného světa – vychází z filmového dokumentu The Shadow State o ESG (Environmental, social, and corporate governance).

Kolik zaplatíme za válku s klimatem? Jste ochotni hladovět?

YouTube

inFakta.cz

Investigativní magazín Markéty Dobiášové. Spuštěn v říjnu 2022 bude zveřejňovat infor­mace věcným a nestranným způsobem. Fakticky. Za vznikem serveru stojí jeho vydava­telka Markéta Dobiášová, dlouholetá investigativní reportérka, dokumentaristka, dramaturgyně, scenáristka, moderátorka, držitelka šesti novinářských cen se zkušenostmi z veřejnoprávní České televize i komerčních médií (FTV PRIMA, Seznam zprávy, TV Nova, Reflex atd.).

Markéta Dobiášová

Z Na prahu zmien doporučuji: Michal Semín (křesťanský konzervativec), Pavel Matocha (Rada ČT), Petr Plaňanský (KS Nymburk). Kvalita tohoto pořadu velmi kolísá právě podle hostů – moderátor to nezachraňuje.

SkyWatchTV: Five in Ten

Corruptissima re publica, plurimae leges

„Nejhorší stát má nejvíc zákonů“ – latinské přísloví

Za pravdu je různá sazba,
jednou pomník, jindy vazba.
Kdo ji řekne dřív než včas,
tomu pravda zláme vaz!

Karel Havlíček Borovský

Co s tím ✍️

Iniciativa „Mír a spravedlnost“

Iniciativa „Mír a spravedlnost“ je volné společenství signatářů stejnojmenné výzvy. Klade si za cíl vrátit do české veřejné debaty o válce na Ukrajině požadavek příměří a míru.

Spolek Svatopluk

Spolek Svatopluk
Spolupráce levičáků s pravičáky atd. Drulák, Semín, Švihlíková,...

Iniciativa Pluralis
Mluvte s námi, nemluvte za nás!

Jak obejít blokaci internetových stránek?